Over mij

Als vertrekdatum 1944, ben ik niet meer zo piep, maar voel me ook niet stok. Er zijn nog zoveel dingen die me bezighouden. Mijn leven ging niet altijd over rozen, maar daarin zal ik niet de enige zijn. In mijn biografie schrijf ik daarover. Aangeland op de plek waar ik nu ben is het leven goed. Dat is niet ongemerkt gebeurd, want daar heb ik flink aan gewerkt. Toch, zonder geluk vaart niemand wel en ik ben heel dankbaar voor alles wat er nu op mijn pad komt.
Mijn schilderijen geven mede uitdrukking aan mijn leven.  Naast schilderen houd ik me bezig met Theosofie en Boeddhisme, twee elkaar aanvullende stromingen, die me door een heel moeilijke periode heen hebben geholpen met methodieken en oefeningen. Verder fotografeer ik, heb kinderen en kleinkinderen en last but not least een partner met wie ik ook  fotografeer en die me op de computer wegwijs heeft gemaakt. 

Wil je iets gebruiken van mijn publicaties of heb je vragen:

Mail naar ellyvandoorn@gmail.com

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Elly,
Wat een goed verhaal en wat een leuk blog.
Als er weer een keer een expsaitie van je schilderijen is, kom ik kijken.
Zelf schilder ik sinds vijftien jaar ook weer. Vroeger aquarel ( heb ook een paar keer een amateur-expositie met anderen gehad ) nu acryl. Ook mijn leven ging niet over rozen, daarom heb ik bijna vijftien jaar niet geschilderd omdat ik er in die tijd geen zin in had.
Veel succes verder met alles en tot ziens bij de Theosofie

picpholio zei

Leuke site maar vooral mooie werken, bedankt dat je me de kans gaf om er ee blik op te werpen. Als ik het zo zie heb je aardig wat werken op je naam staan en dan nog al die exposities. Dikke duim hoor !
Mijn partner schildert ook (acryl). Mocht je interesse hebben, kijk gerust eens op:
https://www.facebook.com/Kapra-Acryl-Colors-108981390896545

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...